Vanuit een eerdere functie als calculator/werkvoorbereider bij Rebo Schilderwerken ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de processen en keuzes die leiden tot goed en verstandig onderhoud.

Rebo Schilderwerken nu Rebo OGV brengt veel grote projecten tot een goed einde, vaak in opdracht van aannemers of overige partijen die indirect waarnemen voor de eindklant.

Winst te behalen

Omdat ik zicht had op de voortgang van die projecten, van begin tot einde, viel me steeds meer op dat er winst te behalen viel in een betere stroomlijning van de processen en communicatie. Een deel van het verlies zit dan ook in de overlapping van uitvoerende taken, om kloof aan kennis en communicatie te overbruggen.

Bij Bestendig blijven de succesvolle elementen aanwezig van Rebo Schilderwerken wanneer het gaat om behoud en verduurzaming. Maar samen met de inbreng van nieuwe technieken en bouwkundige oplossingen, gaat Bestendig voorzien in een breder pakket van maatregelen waarmee verliezen en gebreken worden geminimaliseerd.

Ook toekomstbestendig worden?

Meerwaarde creëren

En behalve de capaciteit die Bestendig op dit moment al kan leveren, stellen we als doel om een meerwaarde te creëren op het gebied van energetische en duurzame maatregelen. Dus niet alleen een grote speler zijn in duurzaam onderhoud, maar ook de samenwerking optimaliseren met de nieuwe slimme technieken.

En zo kunnen wij helpen met slimmere keuzes betreft de uitvoering van onderhoud en bouwkundige verbeteringen. We spelen in op de behoeftes van mensen om hun vastgoed te willen verbeteren maar wel duurzame keuzes willen te maken. Dit doen we door ze bewust te maken van bonusmogelijkheden en te voorzien in de acties die nodig zijn om de wensen te realiseren.

Innovatief softwarepakket

Onze grootste troef hierin is dat we alle statische data verzamelen van een pand en dit verwerken in een innovatief softwarepakket. Deze data worden actief gemaakt en gekoppeld aan allerlei denkbare toepassingen voor de exploitatie. Hierbij vooral te denken aan de interactie van het gebouw met de gebruikers, beheerders en leveranciers.

Wij leveren een en/en service. Kunnen we jou daarbij helpen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Populaire artikelen

Duurzaam onderhoud... wat is dat?

Meer lezen

Subsidies maken verduurzamen extra toegankelijk

Meer lezen