Skip to content

Stadionlaan

Opdrachtgever bestuur VvE Metea heeft ons gevraagd voor onderhoud en energetische verbeteringen aan een appartementencomplex aan de Stadionlaan 2-16 in Utrecht.

Maak een afspraak

Populaire artikelen

Een betere stroomlijning van de processen,

Meer lezen

Een goed MJOP is van grote waarde

Meer lezen
Appartementencomplex_Utrecht

Onderhoud en energetische verbeteringen toegebracht aan een appartementencomplex

Wat was de vraag?

De opdrachtgever heeft ons gevraagd om de puien van de entree van het appartementencomplex te vervangen. Deze puien waren namelijk niet meer in goede staat. De overige houten kozijnen van het complex waren al vervangen door kunststofkozijnen. De opdrachtgever heeft ons gevraagd om behalve de pui te vervangen ook te kijken of er nog meer verbeteringen mogelijk waren die hun appartementencomplex toekomstbestendig maken.

Bestendig Advies

We hebben gekeken naar het beste materiaal voor de nieuwe puien. We hebben gekozen voor het plaatsen van aluminiumpuien. Deze puien zijn duurzaam en zorgen voor veel minder onderhoud. Bovendien leveren het HR++-glas en de pui ook nog eens een hogere isolatiewaarde op. Naast de entree, in de pui, hebben we de brievenbuskasten vernieuwd. Boven de entree is geschilderd evenals de raamkozijnen van de bergingen. Om meer op energie te besparen, hebben we aangeraden om de tl-verlichting in het trappenhuis te vervangen door ledverlichting. Een extra verbetering realiseerden we door een intercomsysteem te plaatsen, inclusief camera, in plaats van de ouderwetse bellen.

Vanuit onze coördinatie en planning werden diverse disciplines aangestuurd zoals het vervangen van de puien en plaatsen van het glas, het plaatsen van de brievenbuskasten, schilderwerk en elektrotechniek van de intercominstallatie en ledverlichting in het trappenhuis. Realisatie door partners/OA; Levering Kozijnen Glaswinkel.com • Montage Kozijnen de Balk • Schilderwerk Rebo OGV • Intercominstallatie en Verlichting Van den Pol Elektrotechniek

Ingang_Stadionlaan_Utrecht

Coördinatie en planning


Vanuit onze coördinatie en planning werden diverse disciplines aangestuurd zoals het vervangen van de puien en plaatsen van het glas, het plaatsen van de brievenbuskasten, schilderwerk en elektrotechniek van de intercominstallatie en ledverlichting in het trappenhuis.

Vernieuwen brievenbuskasten

Naast de entree, in de pui, hebben we de brievenbuskasten vernieuwd.

Stadionlaan_Utrecht

Ook toekomstbestendig worden?