Skip to content

Subsidies

Bestendig adviseert en voert uit. We verzorgen je totaalonderhoud en verduurzamen waar dat kan. We kijken altijd naar het totaal. Waar levert het voordelen op? Welke aanpak past bij jouw situatie? Onze expertises zijn elk onderdeel van het geheel. Hier vertellen we je meer over het inzetten van subsidies.

Maak een afspraak

Populaire onderwerpen

Vereniging van Eigenaren

Meer lezen

Energielabel

Meer lezen

Met de juiste kennis over de beschikbare subsidies, zorgen we dat jij daar de vruchten van plukt.

Icoon_Advies

Zakelijk en privé

Welke subsidies zijn er op het gebied van duurzaamheid? Dat zijn er heel veel. Van subsidie voor een warmtepomp tot subsidie op HR+++ glas. Wij weten exact welke subsidie je kunt aanvragen voor welk onderdeel en kijken altijd naar de beste mogelijkheden.

Icoon-Analyse

Wij regelen alles

Je hoeft niets te doen, wij regelen alles. We kijken welke subsidie of stimuleringsregeling mogelijk is en vragen deze voor je aan.

Hoe zorg je dat verduurzamen betaalbaar is? Bestendig helpt je bij het maken van de juiste keuzes, of helpt je bij het zoeken naar de beste subsidie- en of stimuleringsregelingen. We houden bovendien rekening met de juiste specialisten die aangesloten zijn bij de regelingen. En kijken altijd naar nog meer kansen. Wil je meteen starten? Dat kan vandaag!

Ook toekomstbestendig worden?