Skip to content

Beheer

Bestendig adviseert en voert uit. We verzorgen je totaalonderhoud en verduurzamen waar dat kan. We kijken altijd naar het totaal. Waar levert het voordelen op? Welke aanpak past bij jouw situatie? Onze expertises zijn elk onderdeel van het geheel. Hier vertellen we je meer over duurzaam beheer.

Maak een afspraak

Populaire onderwerpen

Vereniging van Eigenaren

Meer lezen

Warmtescan

Meer lezen
Building_Amersfoort

Verduurzamen tijdens beheer- en onderhoudswerkzaamheden is effectief en financieel aantrekkelijk.

Icoon_Check-Inventief

Geld besparen

Om te bepalen waar voor jou de kansen liggen, kijken we naar je energieverbruik. Op basis van deze gegevens kunnen we je passend advies geven, waar je meteen of in de nabije toekomst resultaat van hebt.

Icoon_onderscheidend

Software in ontwikkeling

Behalve de bestaande software die we in zetten voor het beheer van uw pand of woning, zijn we met een partner bezig om onze eigen software te ontwikkelen die u zelf vinger aan de pols biedt aangaande inzicht en invloed op uw dagelijkse beheer. Wij kunnen hiermee uw vastgoed in optimale conditie houden maar u blijft zelf de touwtjes in handen houden.

Hoe verduurzaam je je beheer? Er zijn veel mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Bestendig helpt je bij het maken van de beste keuzes. En wist je dat er ook diverse subsidieregelingen mogelijk zijn? Wil je meteen starten? Dat kan vandaag!

Ook toekomstbestendig worden?